Stig Strand har ätit VitaePro sedan 2009

Stig valde VitaePro för många år sedan och använder det varje dag. Det kommer han fortsätta med.

Den populära före detta slalomåkaren Stig Strand lever ett aktivt liv även efter avslutad karriär. Han gillar att vara fysiskt aktiv och använder VitaePro varje dag.

Tävlade mot Stenmark

Stig tävlade i världscupen i slalom under 70- och tidigt 80-tal. Säsongen 1982/1983 blev hans bästa i hela karriären, då han som 26-åring vann sin första världscuptävling. Han vann två segrar i alpina världscupen och grep fyra andraplatser och kom tvåa efter Ingemar Stenmark i den totala världscupen.

Viktigt med rätt kost

Som tidigare elitidrottsutövare vet Stig hur viktigt det är med bra kost och att ta hand om hälsan på ett bra sätt. Han har ätit vitaminer och antioxidanter i över 20 år och det kändes därför naturligt och bra att börja med VitaePro 2009.
– Det är inte alltid så lätt att följa alla kostråd och därför tänker jag att kosttillskott är ett bra komplement till kosten. Jag valde VitaePro för många år sedan och är väldigt nöjd eftersom det innehåller mycket at det jag behöver för att hålla mig aktiv, berättar Stig.

Jag börjar varje dag med att ta en kapsel VitaePro, det har blivit en god vana för mig.

Prova VitaePro du också! Du får 2 månaders förbrukning  för endast 169 kr + porto – Beställ nu!

Egen turistanläggning

Efter avslutad skidkarriär har Stig varit verksam som egen företagare, sportkommentator, föreläsare och rådgivare. Idag driver han en turistanläggning i Hemavan. Turistanläggningen Trolltunet erbjuder en mängd spännande aktiviteter, övernattning och konferenser.

Stig gillar att vara ute i naturen och är själv guide på flera av aktiviteterna, allt från fiske till toppturer och skidåkning. Några av de mer fartfyllda aktiviteterna är heli-biking och heli-ski där man åker helikopter till fjälltoppar för att sedan ta sig ner med cykel eller skidor.

– Mitt mål är att hålla kroppen i form även nu när jag blir äldre. Jag har alltid levt ett aktivt liv och det är viktigt för mig att kunna använda kroppen som jag vill. Därför rör jag på mig regelbundet.

–  Jag valde VitaePro för många år sedan och använder det varje dag. Det kommer jag fortsätta med för jag är väldigt nöjd med mitt val, berättar Stig.

VitaePro hjälper tusentals människor att kunna leva ett aktivt liv. Kosttillskottet innehåller en avancerad kombination av noggrant utvalda ingredienser och produktionen sker efter samma strikta riktlinjer som för läkemedel. VitaePro innehåller naturliga starka antioxidanter, vitaminer och omega 3. Ett utmärkt komplement till kosten för dig som vill vara aktiv!

Prova ett av Nordens mest använda kosttillskott till halva priset

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen

MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.
BROSK: VitaePro innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.
IMMUNSYSTEM: VitaePro innehåller selen samt vitamin C och D som bidrar till immunsystemets normala funktion.
HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag).
MINSKAR TRÖTTHET: VitaePro innehåller Vitamin C som bidrar till att minska trötthet och utmattning
SKYDDAR CELLERNA:
VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.